Ολοκλήρωση Ενημερωτικών Συναντήσεων ΑΕΔΕΠ με τους εκπροσώπους των ενταγμένων έργων

Ολοκλήρωση Ενημερωτικών Συναντήσεων ΑΕΔΕΠ με τους εκπροσώπους των ενταγμένων έργων των προγραμμάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ»

Πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 16 Φεβρουαρίου 2015 έως 20 Φεβρουαρίου 2015 ο κύκλος εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλία από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με σκοπό την ενημέρωση των επενδυτών επί θεμάτων υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων των Προγραμμάτων

«Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών»
και
«Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ»


Οι εκδηλώσεις που απευθύνονταν στις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στα παραπάνω προγράμματα κι αυτή τη περίοδο υλοποιούν τα έργα τους, έγιναν για την παροχή οδηγιών, διευκρινίσεων και επίλυση αποριών σχετικές με την υλοποίηση, με στόχο την επιτάχυνση και ομαλή, χωρίς προβλήματα, ολοκλήρωση αυτών, κάλυψαν και τους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας και έλαβαν χώρα:

• Στο Βόλο, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, Βόλος)

• Στη Λάρισα, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (2ος όροφος, Παπακυριαζή 44, Λάρισα)

• Στα Τρίκαλα, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1, Τρίκαλα)

• Στην Καρδίτσα, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Καρδίτσα).

Την παρουσίαση των θεμάτων και την ενημέρωση των επενδυτών ανέλαβαν για λογαριασμό της ΑΕΔΕΠ, ο Γενικός Διευθυντής κ. Απόστολος Παπαδούλης και τα στελέχη της Εταιρείας, κ. Παναγιώτης Βενετσάνος, Διευθυντής Οικονομικής Παρακολούθησης Έργου, κ. Ευάγγελος Κατσαούνης, Υπεύθυνος του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ», κ. Κατερίνα Παπαθανασίου και κ. Κωνσταντίνα Σπανού, Υπεύθυνες για το Πρόγραμμα Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών».

Οι συναντήσεις συγκέντρωσαν το μεγάλο ενδιαφέρον των επενδυτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από «πρώτο» χέρι για την πορεία και τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα των δύο Προγραμμάτων στη Θεσσαλία, αλλά και να θέσουν και να λάβουν χρήσιμες απαντήσεις σε ερωτήματα, προβληματισμούς και προτάσεις για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των έργων τους.

Last modified on Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 11:44

PATHSTE NEW1

 

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

(www.antagonistikotita.gr)

 

 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΠΑΝΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ (26-4-16) 

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την προσβασιμότητα (14/7/2016)

 

 

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ

EΝΤΥΠΟ (doc) - (12/1/2016)

 

 

apath deiktes

 

Go to top