Ημερίδα του ΚΕΠΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις Μικροπιστώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Ημερίδα διοργανώνει το ΚΕΠΑ με το Δήμο Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 16:30-21:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τοu Δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα : ''Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με οδηγό τις Μικροπιστώσεις''.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μικροπιστώσεων και έχει στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, start ups, ανέργων που σκοπεύουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση, καθώς και επιχειρηματικών φορέων για το ζήτημα των Μικροπιστώσεων.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι εκπρόσωποι της ΕΕ, του Υπουργείου Ανάπτυξης καθώς και στελέχη ελληνικών και ευρωπαϊκών φορέων και οργανισμών (ΣΕΒΕ, Μicrofinance Centre, ...).

Πρόσκληση και πρόγραμμα της ημερίδας

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.e-kepa.gr/frontend/article.php?aid=3754&cid=149)

Η παρουσία σας όπως και των μελών του φορέα σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για την εγγραφή σας στην ημερίδα πατήστε εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες : κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος (τηλ. 2310-480.000/εσ.134, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και κα Αγνή Παγούνη (τηλ. 2310-274033, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PATHSTE NEW1

 

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

(www.antagonistikotita.gr)

 

 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΠΑΝΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ (26-4-16) 

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την προσβασιμότητα (14/7/2016)

 

 

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ

EΝΤΥΠΟ (doc) - (12/1/2016)

 

 

apath deiktes

 

Go to top